Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. We bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatieven aan. Met artistieke teams maken we vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd.

Klein Amsterdam Producties is een samenwerkingsverband tussen Peter Lanting, eigenaar en oprichter van Theaterbureau Vanaf2 en Kajsa Blomberg van kbizz, agentschap van artiesten en illustratoren.

De twee bedrijven van Peter en Kajsa werken al 10 jaar samen, vanwege artiesten waarvoor kbizz de zakelijke belangen behartigt en Theaterbureau Vanaf2 de boekingen regelt. In Klein Amsterdam Producties bundelen kbizz en Theaterbureau Vanaf2 hun kracht, expertise en cultureel ondernemerschap.


Kajsa Blomberg

Kajsa Blomberg

Kajsa Blomberg startte in 2006 met kbizz, een agentschap voor artiesten, auteurs en illustratoren. Inmiddels behartigt zij de zakelijke belangen voor negen kunstenaars, ieder met geheel eigen kwaliteiten en stijl. De kracht van Kajsa is de combinatie van originele ideeën, een groot netwerk en een juridische achtergrond. Hiermee weet zij haar doelstelling steeds opnieuw te realiseren: creatief talent optimaal inzetten.

Peter Lanting

Peter Lanting

Peter Lanting ging in 1998 van start met Theaterbureau Vanaf2, een theaterimpresariaat voor peuter- en kleutervoorstellingen. Ook festivalorganisatie is onderdeel van Theaterbureau Vanaf2, het Peutertheaterfestival is inmiddels fameus geworden. Sinds 2013 is Peter ook actief in China. Zijn ondernemerschap, gecombineerd met een pioniersgeest, zorgt steeds weer voor het ontstaan én uitwerken van nieuwe creatieve ideeën.


Logo Klein Amsterdam Producties:
© Sieb Posthuma 2014
In dierbare herinnering aan Sieb